Recept
« Terug naar recepten
Saus : duo van mango en appelsien
PT15M
Saus : duo van mango en appelsien
Een heerlijk saus : duo van mango en appelsien recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
5 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Saus : duo van mango en appelsien te bereiden
Mango schillen en ontpitten, snijd in kleine blokjes.
Appelsienen schillen en tussen de vliesjes het vruchtvlees verwijderen, knijp het vocht uit de overschot van de appelsien.
Deze ingrediënten in een pot, zet het vuur op hoogste stand voeg porto, korianderzaad, shoarma en suikers toe laat een tiental minuten goed inkoken. Zet het vuur op een laag pitje.
Even de mixer erin tot je een gladde massa verkrijgt.
Voeg nog een scheut porto toe, de kaas eronder roeren. Laat een vijftal min. pruttelen. Serveer zeer warm.
Appelsienen schillen en tussen de vliesjes het vruchtvlees verwijderen, knijp het vocht uit de overschot van de appelsien.
Deze ingrediënten in een pot, zet het vuur op hoogste stand voeg porto, korianderzaad, shoarma en suikers toe laat een tiental minuten goed inkoken. Zet het vuur op een laag pitje.
Even de mixer erin tot je een gladde massa verkrijgt.
Voeg nog een scheut porto toe, de kaas eronder roeren. Laat een vijftal min. pruttelen. Serveer zeer warm.