KookJij

Saus:pittig en fris met appelsien

Een heerlijk saus:pittig en fris met appelsien recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Sauzen & dressings - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Saus:pittig en fris met appelsien te bereiden

Sinaasappels schillen tot op vruchtvlees, sinaasappelsap opvangen. Met scherp mesje partjes sinaasappel tussen vliesjes uitsnijden.
Selder in fijne ringen snijden evenzeer de ajuin.
Stoof de selder en ajuin in de boter gaar voeg de saffraan, fruitsap, shoarmakruiden en honing toe laat even inkoken, als laaste de sinaasappelpartjes toevoegen. Indien nodig een beetje bijbinden.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst