Recept
« Terug naar recepten
Saus:pittig en fris met appelsien
PT15M
Saus:pittig en fris met appelsien
Een heerlijk saus:pittig en fris met appelsien recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Saus:pittig en fris met appelsien te bereiden
Sinaasappels schillen tot op vruchtvlees, sinaasappelsap opvangen. Met scherp mesje partjes sinaasappel tussen vliesjes uitsnijden.
Selder in fijne ringen snijden evenzeer de ajuin.
Stoof de selder en ajuin in de boter gaar voeg de saffraan, fruitsap, shoarmakruiden en honing toe laat even inkoken, als laaste de sinaasappelpartjes toevoegen. Indien nodig een beetje bijbinden.
Selder in fijne ringen snijden evenzeer de ajuin.
Stoof de selder en ajuin in de boter gaar voeg de saffraan, fruitsap, shoarmakruiden en honing toe laat even inkoken, als laaste de sinaasappelpartjes toevoegen. Indien nodig een beetje bijbinden.