Recept
« Terug naar recepten
Soep: groenten met zwarte pens
PT20M
Soep: groenten met zwarte pens
Een heerlijk soep: groenten met zwarte pens recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Soepen - met Vlees
- > Soepen - met Groente
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Soep: groenten met zwarte pens te bereiden
Snij de groenten in stukken en stoof even aan in boter voeg de bouillon toe en laat op een matig vuur sudderen.
Snij de zwarte pens in schijven leg op een bakplaat en grill deze aan beide zijden.
Mix de soep en breng aan de kook.
Serveer de soep zeer warm en werk af met mosterd, peterselie, fijn gesnipperde bieslook en zwarte pens.
Snij de zwarte pens in schijven leg op een bakplaat en grill deze aan beide zijden.
Mix de soep en breng aan de kook.
Serveer de soep zeer warm en werk af met mosterd, peterselie, fijn gesnipperde bieslook en zwarte pens.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Gerda zegt:
Anna Koudys zegt:
Bloedworst eet ik graag gebakken met appel, bij de rode kool. Maar dit lijkt me ook een lekkere combinatie.
Gerda zegt: