KookJij

Bavarois van garnaal met zongedroogde tomaat

Een heerlijk bavarois van garnaal met zongedroogde tomaat recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 10 personen
Categorieën:
  1. > Hapjes - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Vis & feesten
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Bavarois van garnaal met zongedroogde tomaat te bereiden

1. Warm de garnaaljus op tot ongeveer 70°C. Voeg er de geweekte gelatineblaadjes bij en laat afkoelen.
2. Roer er met een spatel de twee eidooiers en de halfopgeklopte room onder. Stort dit in vormpjes of ringetjes en laat opstijven in de koelkast.
3. Mix de zongedroogde tomaten met wat olijfolie tot een pittig sausje.
4. Schik de bavarois op een bordje. Lepel er de saus en enkele garnaaltjes langs. Garneer met wat gepelde tomatenschijfjes en een takje dille.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

mw.wevers

mw.wevers zegt:
wat een heerlijk recept