Recept
« Terug naar recepten
Bavarois van garnaal met zongedroogde tomaat
PT20M
Bavarois van garnaal met zongedroogde tomaat
Een heerlijk bavarois van garnaal met zongedroogde tomaat recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erika Laleman
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
10 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Vis & feesten
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Bavarois van garnaal met zongedroogde tomaat te bereiden
1. Warm de garnaaljus op tot ongeveer 70°C. Voeg er de geweekte gelatineblaadjes bij en laat afkoelen.
2. Roer er met een spatel de twee eidooiers en de halfopgeklopte room onder. Stort dit in vormpjes of ringetjes en laat opstijven in de koelkast.
3. Mix de zongedroogde tomaten met wat olijfolie tot een pittig sausje.
4. Schik de bavarois op een bordje. Lepel er de saus en enkele garnaaltjes langs. Garneer met wat gepelde tomatenschijfjes en een takje dille.
2. Roer er met een spatel de twee eidooiers en de halfopgeklopte room onder. Stort dit in vormpjes of ringetjes en laat opstijven in de koelkast.
3. Mix de zongedroogde tomaten met wat olijfolie tot een pittig sausje.
4. Schik de bavarois op een bordje. Lepel er de saus en enkele garnaaltjes langs. Garneer met wat gepelde tomatenschijfjes en een takje dille.
mw.wevers zegt: