Thuiskomst van vakantie gezellig laat kerst- en nieuwjaarmenu door dochter bereid .:-)
Hapje 2
Recept
« Terug naar recepten
Belleke 's hapje met ham en truffelmayonaise
PT5M
Belleke 's hapje met ham en truffelmayonaise
Een heerlijk belleke 's hapje met ham en truffelmayonaise recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
5 min
Personen:
4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo & Belleke
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Belleke 's hapje met ham en truffelmayonaise te bereiden
Hesp zeer fijn snijden of cutteren.
De twee eitjes, de dooier en het wit scheiden en evenzeer zeer fijn snijden of cutteren.
Glaasjes vullen: eerst een beetje hesp (ham), de dressing erover het wit van het ei daarna het geel van het ei, garneer af met nog een beetje ham.
De twee eitjes, de dooier en het wit scheiden en evenzeer zeer fijn snijden of cutteren.
Glaasjes vullen: eerst een beetje hesp (ham), de dressing erover het wit van het ei daarna het geel van het ei, garneer af met nog een beetje ham.