Recept
« Terug naar recepten
Bessenpuddinkjes
PT20M
Bessenpuddinkjes
Een heerlijk bessenpuddinkjes recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Annemien
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Libelle
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Bessenpuddinkjes te bereiden
1. Snij de korst van het brood en steek uit elk sneetje twee even grote plakjes.
2. Leg in vier kleine, hoge ronde vormpjes een brede reep aluminiumfolie en laat het wat over de rand hangen. Bestrijk het aluminiumfolie rijkelijk met gesmolten boter. Leg in elk vormpje een plakje brood. Lepel er wat coulis bij. Leg er een tweede plakje brood op. Lepel er de rest van de coulis bij en druk goed aan.
3. Vouw het folie over het taartje en zet er een gewichtje op. Laat 12 uur rusten in de koelkast.
4. Haal de taartjes voorzichtig uit de vormpjes. Zet ze meteen op dessertbordjes en haal voorzichtig het aluminiumfolie weg. Werk af met de verse rode vruchtenmelange en een plukje groen. Serveer meteen.
2. Leg in vier kleine, hoge ronde vormpjes een brede reep aluminiumfolie en laat het wat over de rand hangen. Bestrijk het aluminiumfolie rijkelijk met gesmolten boter. Leg in elk vormpje een plakje brood. Lepel er wat coulis bij. Leg er een tweede plakje brood op. Lepel er de rest van de coulis bij en druk goed aan.
3. Vouw het folie over het taartje en zet er een gewichtje op. Laat 12 uur rusten in de koelkast.
4. Haal de taartjes voorzichtig uit de vormpjes. Zet ze meteen op dessertbordjes en haal voorzichtig het aluminiumfolie weg. Werk af met de verse rode vruchtenmelange en een plukje groen. Serveer meteen.
helen zegt: