Recept
« Terug naar recepten
Verrassend : St- Jacobsvruchten met scampi's
PT30M
Verrassend : St- Jacobsvruchten met scampi's
Een heerlijk verrassend : st- jacobsvruchten met scampi's recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Verrassend : St- Jacobsvruchten met scampi's te bereiden
Chinesekoolbladeren blancheren.
Champignons in schijven snijden.
Paprika's in fijne blokjes snijden.
Aardappelen in schijven snijden en gaar koken.
Vis goed kruiden en aanbakken houd deze warm.
Scampi's pellen maar laat de schaal aan de staart even zeer kruiden en aanbakken houd deze warm .
Meng het eitje met de room en klop luchtig op met viskruiden en dille.
Paprika's met champignons aanbakken en lichtjes kruiden.
Neem een vierkante dresseerring smeer goed in met boter zet in een vuurvaste schotel evenzeer goed insmeren met boter, verdeel de Chinese kool in de vorm, een laag aardappelen, groenten, zalm, St-Jacobsvruchten. Giet de eimassa erover.
Zet deze schotel in een voorverwarmde oven op 180°C gedurende ± 10 min. tot het ei gestold is.
Dresseer alles op bord en verwijder de dresseerring. Garneer de St- Jacobs vruchten en scampi's evenzeer op bord en werk af met fijn gesneden dille.
Champignons in schijven snijden.
Paprika's in fijne blokjes snijden.
Aardappelen in schijven snijden en gaar koken.
Vis goed kruiden en aanbakken houd deze warm.
Scampi's pellen maar laat de schaal aan de staart even zeer kruiden en aanbakken houd deze warm .
Meng het eitje met de room en klop luchtig op met viskruiden en dille.
Paprika's met champignons aanbakken en lichtjes kruiden.
Neem een vierkante dresseerring smeer goed in met boter zet in een vuurvaste schotel evenzeer goed insmeren met boter, verdeel de Chinese kool in de vorm, een laag aardappelen, groenten, zalm, St-Jacobsvruchten. Giet de eimassa erover.
Zet deze schotel in een voorverwarmde oven op 180°C gedurende ± 10 min. tot het ei gestold is.
Dresseer alles op bord en verwijder de dresseerring. Garneer de St- Jacobs vruchten en scampi's evenzeer op bord en werk af met fijn gesneden dille.