KookJij

St-Jacobsvruchten met scampi's

Een heerlijk st-jacobsvruchten met scampi's recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 25 min
Personen: 2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe St-Jacobsvruchten met scampi's te bereiden

Pasta bijna beetgaar koken (deze word nog op gewokt).
Zeekraal goed afspoelen en kleiner snijden.
Paprika in blokjes snijden.
Venkel in blokjes snijden.
Sjalotjes fijn snijden.
Look zeer fijn snijden.
Scampi's pellen.
Zalm in stukjes snijden.
Verwarm de sesamolie en wok de groenten goed gekruid samen met de vis aan.
De pasta even mee op wokken.
Serveer zeer warm op bord.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Recepten uit de doos van Derbyke & Elmo juni 2011.
Klik op foto om te vergroten.








Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst