Recepten uit de doos van Derbyke & Elmo juni 2011.
Klik op foto om te vergroten.
Recept
« Terug naar recepten
St-Jacobsvruchten met scampi's
PT25M
St-Jacobsvruchten met scampi's
Een heerlijk st-jacobsvruchten met scampi's recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe St-Jacobsvruchten met scampi's te bereiden
Pasta bijna beetgaar koken (deze word nog op gewokt).
Zeekraal goed afspoelen en kleiner snijden.
Paprika in blokjes snijden.
Venkel in blokjes snijden.
Sjalotjes fijn snijden.
Look zeer fijn snijden.
Scampi's pellen.
Zalm in stukjes snijden.
Verwarm de sesamolie en wok de groenten goed gekruid samen met de vis aan.
De pasta even mee op wokken.
Serveer zeer warm op bord.
Zeekraal goed afspoelen en kleiner snijden.
Paprika in blokjes snijden.
Venkel in blokjes snijden.
Sjalotjes fijn snijden.
Look zeer fijn snijden.
Scampi's pellen.
Zalm in stukjes snijden.
Verwarm de sesamolie en wok de groenten goed gekruid samen met de vis aan.
De pasta even mee op wokken.
Serveer zeer warm op bord.