Recept
« Terug naar recepten
Pasta: duo van spaghetti en tagliatelle nero di seppia vergezeld van scampi's in een romig zalmsausje
PT25M
Pasta: duo van spaghetti en tagliatelle nero di seppia vergezeld van scampi's in een romig zalmsausje
Een leuke kleurcombinatie van pasta.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pasta: duo van spaghetti en tagliatelle nero di seppia vergezeld van scampi's in een romig zalmsausje te bereiden
- Pasta's apart beetgaar koken. Deze mengen met een scheutje olijfolie.
- Sjalotjes en look zeer fijn snijden deze even aanstoven in olijfolie de room en kaas toevoegen. Deze bijkruiden met peper en dille als laatste de tomaat in stukjes gesneden eronder mengen.
- Scampi's pellen en darmkanaal verwijderen. Bak deze even aan in olijfolie. Eveneens kruiden en voeg deze bij de saus.
- Serveer dit pasta gerecht zeer warm.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
Els Meeuwsen zegt: