KookJij

Pasta met zalm en zeekraal in een romig sausje

Zalm vers van bij de visboer deze even laten mee sudderen in de pan.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Pasta met zalm en zeekraal in een romig sausje te bereiden

  1. Pasta bijna beetgaar koken in licht gezouten water, giet af. Sjalotjes fijn snijden de look door de lookperser doen. Stoof deze even aan samen met de zeekraal in een beetje boter en goed kruiden voeg de room en kaas toe. Roer alles onder elkaar de pasta toevoegen deze evenzeer eronder mengen, als laatste de in blokjes gesneden zalm erover verdelen. Deksel op de pan en laat +/ 10 min goed opwarmen. Serveer zeer warm.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst