Recept
« Terug naar recepten
Pasta met zalm en zeekraal in een romig sausje
PT30M
Pasta met zalm en zeekraal in een romig sausje
Zalm vers van bij de visboer deze even laten mee sudderen in de pan.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pasta met zalm en zeekraal in een romig sausje te bereiden
- Pasta bijna beetgaar koken in licht gezouten water, giet af. Sjalotjes fijn snijden de look door de lookperser doen. Stoof deze even aan samen met de zeekraal in een beetje boter en goed kruiden voeg de room en kaas toe. Roer alles onder elkaar de pasta toevoegen deze evenzeer eronder mengen, als laatste de in blokjes gesneden zalm erover verdelen. Deksel op de pan en laat +/ 10 min goed opwarmen. Serveer zeer warm.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.