Recept
« Terug naar recepten
Sausje : romig camembert sausje met groenten
PT20M
Sausje : romig camembert sausje met groenten
Camembert is een Franse kaas, een witte schimmelkaas, die van koemelk wordt gemaakt. De gebruikte schimmel is Penicillium camemberti. Een camembert heeft een gewicht van zo'n 250 gram, een dikte van 3 centimeter en een diameter van 10 à 11 centimeter.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Sausje : romig camembert sausje met groenten te bereiden
- Witloof grof snijden, sjalotjes grof snijden de broccoli in roosjes verdelen.
- Stoof deze aan in een beetje boter en kruid naar smaak.
- Voeg de tomatenpuree en room toe.
- Warm de saus zeer goed op en voeg de kaas toe verwijder wel de schimmelkorst.
- Serveer de saus zeer warm.
- Deze saus werd opgediend met pasta en scampi's.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
Anna Koudys zegt:
Bij mijn favorieten!