Recept
« Terug naar recepten
Pasta met gerookte zalm, rucola en appels in een romig Philadelphia sausje
PT25M
Pasta met gerookte zalm, rucola en appels in een romig Philadelphia sausje
Een pasta voor een zonnige lentedag.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pasta met gerookte zalm, rucola en appels in een romig Philadelphia sausje te bereiden
- Sjalotjes fijn snijden. Appels het klokhuis verwijderen en in blokjes snijden. Rucola iets fijner snijden. Zalm in slierten snijden.
- Pasta beetgaar koken en afgieten.
- Stoof de appels even aan in de olie voeg de honing en de look uitgeperst toe. De rucola toevoegen en kruid naar smaak. Vervolgens de pasta toevoegen, melk en kaas als laatste de zalm eronder mengen. Serveer zeer warm.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
rien zuiddam zegt:
voor in het kookboek !!!!
Groetjes van ons 3tjes