Recept
« Terug naar recepten
Bieflapjes met ui en rozijnen
PT30M
Bieflapjes met ui en rozijnen
Een heerlijk bieflapjes met ui en rozijnen recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
7
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
A.H.
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Bieflapjes met ui en rozijnen te bereiden
Pel de uien en snijd ze elk in 8 parten. Snijd de bieflappen in blokjes en bestrooi ze met zout en peper. Verhit de boter in een braadpan. Bak de blokjes vlees in 4 minuten rondom bruin. Schep ze op een bord. Bak de uien in het bakvet al omscheppend lichtbruin. Verkruimel de bouillontablet erboven en voeg de rozijnen, de wijn en het water toe. Breng dit aan de kook. Snijd de ontbijtkoek in blokjes. Schep het vlees, de ontbijtkoek en de kruiden erdoor. Laat het geheel nog 15 minuten zachtjes sudderen.