KookJij

Bisecca met knoflook en citroen

Dit heb ik laatst een keer gegeten met collega`s en we vonden het erg lekker
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > BBQ & Grillen - Bijgerechten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Mediterrane
Bron: boodschappen dekamarkt
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Bisecca met knoflook en citroen te bereiden

  1. Bestrooi de biefstukken rondom met zout.
  2. Verhit de olie in een koekenpan op een hoge stand en bak hierin het vlees 1/2 minuut aan een kant.
  3. Neem het vlees uit de pan en houd warm onder een bord.
  4. Zet de warmtebron lager, voeg de knoflook en rode peper toe aan het bakvet en verwarm 1 minuut.
  5. Voeg de peterselie en citroenschil toe en bak enkele seconden mee.
  6. Leg het vlees met de ongebakken kant in de pan en laat op hoge stand nog 1 minuut bakken.
  7. Draai daarbij het vlees rond in de pan.
  8. Serveer het vlees direct op warme borden met de kruidige jus.
  9. Lekker met brood of friet en zoetzure komkommer.

Mijn kookverhaal (marcel knol)

Dit recept heb ik laatst met collega´s gegeten en is een aanrader dit moet je echt eens proberen

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst