Recept
« Terug naar recepten
Bisecca met knoflook en citroen
PT20M
Bisecca met knoflook en citroen
Dit heb ik laatst een keer gegeten met collega`s en we vonden het erg lekker
Recept van:
marcel knol
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Italie
Keuken:
Mediterrane
Bron:
boodschappen dekamarkt
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Bisecca met knoflook en citroen te bereiden
- Bestrooi de biefstukken rondom met zout.
- Verhit de olie in een koekenpan op een hoge stand en bak hierin het vlees 1/2 minuut aan een kant.
- Neem het vlees uit de pan en houd warm onder een bord.
- Zet de warmtebron lager, voeg de knoflook en rode peper toe aan het bakvet en verwarm 1 minuut.
- Voeg de peterselie en citroenschil toe en bak enkele seconden mee.
- Leg het vlees met de ongebakken kant in de pan en laat op hoge stand nog 1 minuut bakken.
- Draai daarbij het vlees rond in de pan.
- Serveer het vlees direct op warme borden met de kruidige jus.
- Lekker met brood of friet en zoetzure komkommer.
Mijn kookverhaal (marcel knol)
Dit recept heb ik laatst met collega´s gegeten en is een aanrader dit moet je echt eens proberen