Recept
« Terug naar recepten
Bitterkoekjes triffle
PT20M
Bitterkoekjes triffle
Een heerlijk bitterkoekjes triffle recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
allerhande
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Bitterkoekjes triffle te bereiden
Schil de sinaasappel en snijd de partjes tussen de vliesjes uit.halveer de partjes en laat ze even uitlekken op keukenpapier
Snijd de bitterkoeken in 8 stukken.Verdeel de stukken bitterkoek en sinaasappel over 4 hoge glazen.Sprenkel in elk glas wat druppels likeur.roer de rest van de likeur door de jam.Schep de jam door de vla.Schenk de vla op de bitterkoekjes.dek de glazen af en zet ze minstens 1 uur in de koelkast.klop de slagroom stijf met de poedersuiker.Garneer elke coupe met de slagroom en bestrooi met wat cacao.
Snijd de bitterkoeken in 8 stukken.Verdeel de stukken bitterkoek en sinaasappel over 4 hoge glazen.Sprenkel in elk glas wat druppels likeur.roer de rest van de likeur door de jam.Schep de jam door de vla.Schenk de vla op de bitterkoekjes.dek de glazen af en zet ze minstens 1 uur in de koelkast.klop de slagroom stijf met de poedersuiker.Garneer elke coupe met de slagroom en bestrooi met wat cacao.