KookJij

Black Pepper Pesto en Black Pepper Vinaigrette

Deze saus wordt wel pesto genoemd,maar in de stricte zin van het woord klopt dat niet helemaal.Ja,er zit olie in en knoflook en pijnboompitten,maar dat is het dan ook wel.Geen basilicum,geen kaas.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 6 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron: Italiaanse kennis van de familie
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Black Pepper Pesto en Black Pepper Vinaigrette te bereiden

BLACK PEPPER PESTO :
""""""""""""""""""""""""""""""""""""
*Doe alle ingredienten in de keuken machine en pulseer de massa tot een mooie gladde homogene pasta. Maak af op smaak met evt. zout en andere kruiden.
***
BLACK PEPPER VINAIGRETTE:
""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""
Doe alle ingredienten in de keukenmachine en draai van deze ingredienten een homogene massa.

Mijn kookverhaal (Jan A van der Hoeden)

WAAR BIJ TE ETEN?
--->Bij bv vlees, vis, asperges of andere gekookte / gegrillde groentes (en daar vallen aardappelen ook onder).

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst