Recept
« Terug naar recepten
Bladerdeeg taart met appel,rozijnen en peren
PT40M
Bladerdeeg taart met appel,rozijnen en peren
Een heerlijk bladerdeeg taart met appel,rozijnen en peren recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
.... personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
13
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Bladerdeeg taart met appel,rozijnen en peren te bereiden
Leg het bladerdeeg in de bakvorm rol de overschot eraf (voor mini gebakjes)de kwark erop en vervolgens de appels in schijven de peer in blokjes en de rozijnen er bij .Bak dit in een voorverwarmde oven van 160 gr gedurende 40min .Als de taart half afgekoeld is bestrijken met suiker water.
derbyke zegt: