KookJij

Bladerdeeg taart met appel,rozijnen en peren

Een heerlijk bladerdeeg taart met appel,rozijnen en peren recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 40 min
Personen: .... personen
Categorieën:
  1. > Taarten, gebak & ijs - Taarten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Bladerdeeg taart met appel,rozijnen en peren te bereiden

Leg het bladerdeeg in de bakvorm rol de overschot eraf (voor mini gebakjes)de kwark erop en vervolgens de appels in schijven de peer in blokjes en de rozijnen er bij .Bak dit in een voorverwarmde oven van 160 gr gedurende 40min .Als de taart half afgekoeld is bestrijken met suiker water.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

derbyke

derbyke zegt:
Hallo Willem,volgens mij niet,juist dat je dan vers bladerdeeg hebt gebruiks klaar.wat je desnoods ook kunt invriezen.Groetjes van ons 3 :);):p
w.porck

w.porck zegt:
Hallo Hilde. Is kant en klaar bladerdeeg iets anders als uit de vriezer?:( Willem.