Recept
« Terug naar recepten
Taart : half en half
PT45M
Taart : half en half
Een heerlijk taart : half en half recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
... personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Taart : half en half te bereiden
Leg het brokkeldeeg in de taartvorm ( 22cm ) en rol de met de deegrol de overschot er vanaf en rol een beetje uit (voor deksel).
Maak compot van de 2appels en 2 peren vermengd met de suiker , laat afkoelen.
De andere appels en peren in fijne partjes snijden en opstoven met kaneel en een beetje suiker.
Vul de taartvorm (belegd met brokkeldeeg) met de compot en leg de appels en peren er boven op .
Deksel er op en bestrijk de hele taart met suikerwater.Strooi als laatste nog een beetje suiker er boven op.
Laat dit in voorverwarmde oven op 180 gr gedurende 45min bakken.Laat afkoelen op rooster.
Maak compot van de 2appels en 2 peren vermengd met de suiker , laat afkoelen.
De andere appels en peren in fijne partjes snijden en opstoven met kaneel en een beetje suiker.
Vul de taartvorm (belegd met brokkeldeeg) met de compot en leg de appels en peren er boven op .
Deksel er op en bestrijk de hele taart met suikerwater.Strooi als laatste nog een beetje suiker er boven op.
Laat dit in voorverwarmde oven op 180 gr gedurende 45min bakken.Laat afkoelen op rooster.