Recept
« Terug naar recepten
Peren taart met appel en rozijnen
PT40M
Peren taart met appel en rozijnen
Een heerlijk peren taart met appel en rozijnen recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
... personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
10
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Peren taart met appel en rozijnen te bereiden
Maak de pudding zoals op de verpakking maar neem maar een halve liter melk laat afkoelen.Stoof de appel en rozijnen een beetje aan met het vocht van de peren.Weeg de overschot van het vocht af en voeg dezelfde hoeveelheid suiker aan toe en laat inkoken voor suiker water(bestrijken van de taart).Snij de peren in schijven en laat uitlekken.Leg het klaar gemaakte deeg in de bakvorm bedek met pudding de peren en in het midden de appels met rozijnen.Bak dit geheel in een voorverwarmde oven van 180gr gedurende 40min.
Laat afkoelen in vorm en bestrijk de taart met suikersiroop.
Laat afkoelen in vorm en bestrijk de taart met suikersiroop.
derbyke zegt: