Recept
« Terug naar recepten
Bladerdeeggebak met kwark,appel en perziken
PT40M
Bladerdeeggebak met kwark,appel en perziken
Een heerlijk bladerdeeggebak met kwark,appel en perziken recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
... personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
12
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Bladerdeeggebak met kwark,appel en perziken te bereiden
Oven voorverwarmen op 175 gr. Appels en perziken wentelen in de creme & café. Bladerdeeg op bakplaat en kwark erover verdelen vervolgens de appels en perziken erop en overschot van de creme & café op de randen van het bladerdeeg strijken. Taart gedurende 40 min. bakken en half laten afkoelen op bakplaat en half op rooster.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
anne wilmaers zegt:
derbyke zegt:
Sandra zegt:
Groetjes
sandra
derbyke zegt:
derbyke zegt:
petra zegt:
maar ik bedoelde niet plat, maar nat......ik heb hem bij mijn favorieten gezet en zal als ik tijd heb,hem eens maken.;)
derbyke zegt:
derbyke zegt: