KookJij

Blini's met gerookte zalm, en gerookte paling

Een heerlijk blini's met gerookte zalm, en gerookte paling recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 35 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Tapas
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: tijd voor vis
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Blini's met gerookte zalm, en gerookte paling te bereiden

Snijd de palingfilet in stukjes. Snijd elk radijsje in 4 partjes. Meng 2 deciliter water met de poffertjesmix en het ei. Verhit een klontje boter in een koekenpan, schep het beslag met een kleine pollepel in 4 porties op ruime afstand van elkaar in de pan en bak de blini's aan beide kanten goudbruin. Houd de blini,s afgedekt onder folie warm en bak ondertussen nog 8 blini's. Leg op elke blini een plukje tuinkers en een theelepel zure room. Beleg 6 blini's met gerookte zalm en de andere met de palingfilet. Garneer elke blini met 2 partjes radijs.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

bertal

bertal zegt:
Hallo allemaal:
Het is een tapasgerecht:
dus een klein hapje.:);)
m.v.g. Bert Allers
derbyke

derbyke zegt:
Hallo Danique , ik zou het eerder aanraden als hapje zoals ik het kan lezen. Als voorgerecht tel je ongeveer 100gr vlees of vis de man...hoofdgerecht 2
+/-200gr de man.Groetjes van ons 3 :);):p
Danique

Danique zegt:
Dit staat in de categorie hoofdgerechten maar C.Beilsma zegt dat het lekker is als voorgerecht, wat kunnen jullie me aanraden? Hoofd- of nagerecht? :)
e

e zegt:
lekker voor de feestdagen
C.Beilsma

C.Beilsma zegt:
leuk voor kinderen en als voorgerecht