Recept
« Terug naar recepten
Blini's met gerookte zalm, en gerookte paling
PT35M
Blini's met gerookte zalm, en gerookte paling
Een heerlijk blini's met gerookte zalm, en gerookte paling recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
35 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Tapas
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
21
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
tijd voor vis
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Blini's met gerookte zalm, en gerookte paling te bereiden
Snijd de palingfilet in stukjes. Snijd elk radijsje in 4 partjes. Meng 2 deciliter water met de poffertjesmix en het ei. Verhit een klontje boter in een koekenpan, schep het beslag met een kleine pollepel in 4 porties op ruime afstand van elkaar in de pan en bak de blini's aan beide kanten goudbruin. Houd de blini,s afgedekt onder folie warm en bak ondertussen nog 8 blini's. Leg op elke blini een plukje tuinkers en een theelepel zure room. Beleg 6 blini's met gerookte zalm en de andere met de palingfilet. Garneer elke blini met 2 partjes radijs.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
derbyke zegt:
+/-200gr de man.Groetjes van ons 3 :);):p
bertal zegt:
Het is een tapasgerecht:
dus een klein hapje.:);)
m.v.g. Bert Allers