Recept
« Terug naar recepten
Bloemkoolsoep
PT180M
Bloemkoolsoep
Een heerlijk bloemkoolsoep recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
monique ottenbros
Bereidingstijd:
180 min
Personen:
n.v.t. personen
Categorieën:
- > Soepen - met Groente
- > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Eigen recept
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Bloemkoolsoep te bereiden
-De runderschenkel opzetten met de bouillonblokjes in de soeppan die voor driekwart gevuld is met water.
-Laten koken en het vuur zacht zetten en met deksel op de pan 2,5 uur laten koken.
-De runderschenkel eruit halen, het bot verwijderen en het vlees kleinsnijden en terug in de bouillon doen.
-De aardappels, bloemkool, wortel en gehaktballetjes erbij doen en alles 10 minuutjes laten koken.
-De spaghetti fijnbreken en erbij doen.
-Laten koken tot de spaghetti gaar is en van het vuur af de blad selderij erbij doen en kruiden met peper.
-Laten koken en het vuur zacht zetten en met deksel op de pan 2,5 uur laten koken.
-De runderschenkel eruit halen, het bot verwijderen en het vlees kleinsnijden en terug in de bouillon doen.
-De aardappels, bloemkool, wortel en gehaktballetjes erbij doen en alles 10 minuutjes laten koken.
-De spaghetti fijnbreken en erbij doen.
-Laten koken tot de spaghetti gaar is en van het vuur af de blad selderij erbij doen en kruiden met peper.