Recept
« Terug naar recepten
Boeuf Stroganoff
PT30M
Boeuf Stroganoff
Een heerlijk boeuf stroganoff recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Ria Hoorn
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Onbekend
Bron:
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Boeuf Stroganoff te bereiden
Vlees in repen snijden, inwrijven met zout, peper en paprikapoeder - 30 min. afdekken op koele plaats.
Smelt in een pan 25 gram boter, roer de bloem erdoor en laat al roerend lichtbruin worden en voeg beetje voor beetje de bouillon toe totdat de saus bindt. Tomatenpuree erdoor roeren en op laag vuur zachtjes laten koken.
Snipper de ui en bak die met de rest van de boter samen met het vlees op hoog vuur al omscheppend snel bruin.
Vleesmengsel door de saus scheppen, crème fraîche erdoor roeren en het geheel een minuut of tien zachtjes laten koken.
De schoongemaakte en in plakjes gesneden champignons in het restant van de boter fruiten en vlak voor het opdienen aan het gerecht toevoegen.
Serveren met (verse) pasta.
Smelt in een pan 25 gram boter, roer de bloem erdoor en laat al roerend lichtbruin worden en voeg beetje voor beetje de bouillon toe totdat de saus bindt. Tomatenpuree erdoor roeren en op laag vuur zachtjes laten koken.
Snipper de ui en bak die met de rest van de boter samen met het vlees op hoog vuur al omscheppend snel bruin.
Vleesmengsel door de saus scheppen, crème fraîche erdoor roeren en het geheel een minuut of tien zachtjes laten koken.
De schoongemaakte en in plakjes gesneden champignons in het restant van de boter fruiten en vlak voor het opdienen aan het gerecht toevoegen.
Serveren met (verse) pasta.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
slaatje zegt:
slaatje zegt: