Recept
« Terug naar recepten
Bonensalade van onze oosterburen
PT15M
Bonensalade van onze oosterburen
Een heerlijk bonensalade van onze oosterburen recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Groenten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Duitsland
Keuken:
Europese
Bron:
Duitse nicht
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Bonensalade van onze oosterburen te bereiden
Vooraf: u kunt heel goed het restje sperziebonen van gisteren, of gewekte bonen uit blik of uit een potje gebruiken. In plaats van citroensap kunt u ook azijn gebruiken. Pel de uien en snijd ze in hele kleine dobbelsteentjes. Doe de azijn en eventueel een scheutje water in een kom. Voeg de sperziebonen toe, schep alles goed door elkaar en laat tenminste 3 uur staan.