Recept
« Terug naar recepten
Borrelhapje
PT10M
Borrelhapje
Een heerlijk borrelhapje recept uit de balkan keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
monique ottenbros
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
6 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
8
Herkomst:
Turkije
Keuken:
Balkan
Bron:
zelf bedacht
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Borrelhapje te bereiden
-De plakjes sucuk naast elkaar op een bord leggen en 2 minuutjes in de magnetron zetten totdat er "kuipjes "ontstaan.
-Dit met alle plakjes worst doen.
-De fetakaas verkruimelen en mengen met de lente-ui en tomaat.
-Op ieder "kuipje" sucuk een lepel van dit mengsel leggen en garneren met de bieslook
Lekker bij de borrel!
-Dit met alle plakjes worst doen.
-De fetakaas verkruimelen en mengen met de lente-ui en tomaat.
-Op ieder "kuipje" sucuk een lepel van dit mengsel leggen en garneren met de bieslook
Lekker bij de borrel!
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
apu zegt:
limelein zegt: