Recept
« Terug naar recepten
Thaise curry van varkenshaas met peultjes.
PT15M
Thaise curry van varkenshaas met peultjes.
Een lekkere snelle curry van dunne plakjes varkenshaas met peultjes, lente-ui, groene curry en kokosmelk.
Recept van:
Petra Wiggers
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Thailand
Keuken:
Oosterse
Bron:
Eigen recept
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Thaise curry van varkenshaas met peultjes. te bereiden
- Currypasta mengen met 1 1/2 eetlepel olie.. Varkenshaasplakjes hierdoor mengen en plm. 10 minuten laten intrekken.
- In wok restant olie verhitten en hierin op hoge warmtebron steeds een deel van de plakjes varkenshaas snel bakken. Uit de pan nemen en warm houden onder aluminiumfolie.
- Kokosmelk en verkruimelde bouillontablet in de wok aan de kook brengen. Peultjes toevoegen en paar minuten mee sudderen tot ze beetgaar zijn. Varkenshaasplakjes en in ringetjes gesneden lente-uitjes toevoegen. Verwarmen. Op smaak maken met peper en zout.
Mijn kookverhaal (Petra Wiggers)
Lekker met rijst.