Recept
« Terug naar recepten
Snelle curry van spruitjes en gehakt
PT15M
Snelle curry van spruitjes en gehakt
Een super gemakkelijk, supersnel en super lekker wokgerecht. Ik zou dit zelf niet zo bedacht hebben. Toen in het recept las dacht ik: gewoon eens proberen. Mijn man en ik vonden het echt SUPER lekker! Ga dit zeker nog heel vaak maken.
Recept van:
Petra Wiggers
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Wokken
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
India
Keuken:
Oosterse
Bron:
Onno Kleyn, culinair journalist
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Snelle curry van spruitjes en gehakt te bereiden
- Verhit de olie in de wok en fruit hierin de ui even aan. Voeg het gehakt toe en bak dit al roerend los. Doe spruitjes, kokosmelk en currypasta erbij. Dan zoveel water toevoegen tot de spruitjes half onder staan.
- Afdekken met deksel en plm. 10 minuten zachtjes koken.
- Op smaak brengen met vissaus en eventueel de basilicum.
Mijn kookverhaal (Petra Wiggers)
Wij hebben dit gegeten met gebakken mihoen met pepers. Ook lekker met aardappelpuree of met rijst.