Voeg voor een extra bite wat gesnipperde ui toe in stap 2.
Het is natuurlijk helemaal leuk om de pasteibakjes zelf te maken, dit ga ik de volgende keer zeker proberen.
Recept
« Terug naar recepten
Bospaddenstoelenragout
PT25M
Bospaddenstoelenragout
Een eenvoudig recept voor bospaddenstoelenragout, vul het pasteibakje, garneer met bieslook en het dakje en je hebt snel een heerlijk hapje of voorafje op tafel.
Bereiding
Hoe Bospaddenstoelenragout te bereiden
- Snijd de paddenstoelen in stukken, hak de knoflook en bieslook fijn.
- Smelt de boter in de pan en stoof de paddenstoelen gedurende 5 minuten. Stoof de laatste minuut de knoflook mee.
- Voeg de bloem toe en roer goed door.
- Voeg na circa 30 seconden het bouillonblokje toe samen met 350 ml water en breng al roerend aan de kook.
- Verwarm ondertussen de ragoutbakjes zoals aangegeven op de verpakking.
- Zet wanneer de ragout kookt het vuur lager en laat zachtjes doorkoken.
- Vul de pasteibakjes met de ragout en garneer met bieslook.