Recept
« Terug naar recepten
Saus : kerrie met een fijne Franse roomkaas
PT15M
Saus : kerrie met een fijne Franse roomkaas
Een heerlijk saus : kerrie met een fijne franse roomkaas recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Saus : kerrie met een fijne Franse roomkaas te bereiden
Laat boter smelten op een middelmatig vuur, bloem toevoegen, goed roeren tot je een homogeen mengsel bekomt, de melk beetje bij beetje eronder roeren evenzeer de currypoeder. Als laatste de honing en kaas toevoegen goed roeren. Niet laten koken, serveer deze saus zeer warm.