KookJij

Saus : verse basilicum-melksausje met kaas

Een heerlijk saus : verse basilicum-melksausje met kaas recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Sauzen & dressings - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Saus : verse basilicum-melksausje met kaas te bereiden

Paprika's in fijne ringen snijden.
Lente-uitjes in ringen snijden.
Courgette in blokjes snijden.
Basilicum fijn snijden.
Stoof deze ingrediënten even aan in een beetje boter en kruiden.
Laat de boter smelten en voeg de bloem toe, zeer goed mengen tot je een homogeen mengsel bekomt, vervolgens beetje bij beetje de melk toevoegen. Zet het vuur iets lager voeg de kaassoorten toe en kruid naar zin bij met peper en muskaatnoot.
Serveer zeer warm en garneer af met de groentjes.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Deze saus werd geserveerd met Zwabische Maultaschen en de groentjes.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst