Recept
« Terug naar recepten
Bosvruchtentaart
PT40M
Bosvruchtentaart
Een heerlijk bosvruchtentaart recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
8 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
11
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
jumbosupermarkten.nl
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Bosvruchtentaart te bereiden
Verwarm de oven voor op 170 graden.Vet de bakvorm licht in.Doe de appeltaartmix in een kom,voeg de zachte boter en het ei toe en kneed het samenhangend deeg.Rol dit uit op een met bloem bestoven werkvlak tot een lap van 28 centimeter.Bekleed de vorm ermee.Leg op het deeg aluminiumfolie met daarop de blindbakvulling.Bak de deegbodem 20 minuten in het midden van de oven.Laat de bodem iets afkoelen en verwijder folie en vulling.Verdeel de vruchtenkwark over de bodem en schep daarop de vruchten.Verwarm de jam iets zonder te koken en giet deze over de vruchten.
romy zegt: