KookJij

Bosvruchtentaart

Een heerlijk bosvruchtentaart recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 40 min
Personen: 8 personen
Categorieën:
  1. > Taarten, gebak & ijs - Taarten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Bosvruchtentaart te bereiden

Verwarm de oven voor op 170 graden.Vet de bakvorm licht in.Doe de appeltaartmix in een kom,voeg de zachte boter en het ei toe en kneed het samenhangend deeg.Rol dit uit op een met bloem bestoven werkvlak tot een lap van 28 centimeter.Bekleed de vorm ermee.Leg op het deeg aluminiumfolie met daarop de blindbakvulling.Bak de deegbodem 20 minuten in het midden van de oven.Laat de bodem iets afkoelen en verwijder folie en vulling.Verdeel de vruchtenkwark over de bodem en schep daarop de vruchten.Verwarm de jam iets zonder te koken en giet deze over de vruchten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

romy

romy zegt:
Waarschijnlijk ipv de bakvorm.
Nina

Nina zegt:
Hoe moet je dat met die vulling en die bakvorm met aluminiumfolie doen?:?
Christina.

Christina. zegt:
Ziet er lekker uit!