Recept
« Terug naar recepten
Botercreme met chocolade
PT15M
Botercreme met chocolade
Een heerlijk botercreme met chocolade recept uit de amerikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Sascha ten Brink
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
1 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Amerika
Keuken:
Amerikaanse
Bron:
Bron: Cupcakes – elke dag feest, Alisa Morov
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Botercreme met chocolade te bereiden
Laat de chocolade smelten op laag vuur.
Neem de pan met chocolade van het vuur en laat ongeveer 10 minuten afkoelen.
Klop met een electrische handmixer boter op kamertemperatuur romin in een grote kom.
Voeg al kloppend geleidelijk slagroom toe. en klop tot het mengsel romig is.
Giet er al kloppend op lage snelheid geleidelijk de gesmolten chocolade bij.
Klop tot het mengsel glad en romig is.
Neem de pan met chocolade van het vuur en laat ongeveer 10 minuten afkoelen.
Klop met een electrische handmixer boter op kamertemperatuur romin in een grote kom.
Voeg al kloppend geleidelijk slagroom toe. en klop tot het mengsel romig is.
Giet er al kloppend op lage snelheid geleidelijk de gesmolten chocolade bij.
Klop tot het mengsel glad en romig is.