Recept
« Terug naar recepten
Bouillon met ei en paprika
PT20M
Bouillon met ei en paprika
Een heerlijk bouillon met ei en paprika recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Danny Hoogeveen
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Warm
- > Soepen - met Groente
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Bouillon met ei en paprika te bereiden
Breng de bouillon met de champignons aan de kook en laat de bouillon 5 min. zachtjes koken.
Voeg de paprikablokjes toe en kook ze 3 min. mee.
Breng de bouillon op een hoog vuur aan de kook en roer het losgeklopte ei erdoor. Blijf stevig roeren totdat het ei in sliertjes gestold is.
Schep de peterselie erdoor en schep de bouillon in borden of kommen. Serveer direct.
Voeg de paprikablokjes toe en kook ze 3 min. mee.
Breng de bouillon op een hoog vuur aan de kook en roer het losgeklopte ei erdoor. Blijf stevig roeren totdat het ei in sliertjes gestold is.
Schep de peterselie erdoor en schep de bouillon in borden of kommen. Serveer direct.