Recept
« Terug naar recepten
Bouillonfondue aziatisch
PT40M
Bouillonfondue aziatisch
Een heerlijk bouillonfondue aziatisch recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Camilla Uitermark
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
4-6 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Wokken
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
10
Herkomst:
China
Keuken:
Oosterse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Bouillonfondue aziatisch te bereiden
Deze fondue is een fondue waarbij geen vet of olie maar een sterke bouillon gebruikt wordt en waarin vleessoorten gaar gemaakt worden. Kruid het vlees naar smaak en schik het vlees soort bij soort op een mooie schaal. Zo ook de groenten naar keuze.
De bouillon: 1 ½ l water aan de kook brengen met de kruidenbouillonblokjes. In ringen gesneden ui en de geperste knoflooktenen toevoegen en 30 minuten laten sudderen.
Bij het Fonduen Vlees en groenten in een netje in de bouillon laten zakken en laten garen. Vlees word lichter wanneer het gaart
De bouillon: 1 ½ l water aan de kook brengen met de kruidenbouillonblokjes. In ringen gesneden ui en de geperste knoflooktenen toevoegen en 30 minuten laten sudderen.
Bij het Fonduen Vlees en groenten in een netje in de bouillon laten zakken en laten garen. Vlees word lichter wanneer het gaart
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Camilla zegt:
Ook nog klein tipje om in de bouillon een snufje 5 spices,wat verse gember en een stengel citroengras mee te laten sudderen, ook bij de toko verkrijgbaar en geeft een heerlijke geur aan de fondue.
Mvg,
Camil
Ilona zegt: