Recept
« Terug naar recepten
Brabants gehaktbrood
PT90M
Brabants gehaktbrood
Een heerlijk brabants gehaktbrood recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Henk
Bereidingstijd:
90 min
Personen:
8 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Brabants gehaktbrood te bereiden
Oven voorverwarmen tot 150 graden (hetelucht)
zakjes uiensoepmix even laten wellen in warm water.
bodem van de braadslee invetten met boter
Gewelde uiensoepmix door gehakt mengen, evenals de eieren en het paneermeel. Goed mengen en met natte handen tot broodvorm maken en in de braadslee doen. Vervolgens
1 uur in de oven gaar laten worden.
zakjes uiensoepmix even laten wellen in warm water.
bodem van de braadslee invetten met boter
Gewelde uiensoepmix door gehakt mengen, evenals de eieren en het paneermeel. Goed mengen en met natte handen tot broodvorm maken en in de braadslee doen. Vervolgens
1 uur in de oven gaar laten worden.
f.h. dieters zegt: