Zelf heb ik de broccoli eventjes in de magnetron gedaan, maar nog niet echt gaar laten worden.
Ik heb ook een uitgeperst teentje knoflook toegevoegd vlak vóór de broccoli in de wok ging.
Recept
« Terug naar recepten
Broccoli met spek en pijnboompitten
PT15M
Broccoli met spek en pijnboompitten
Een heerlijk broccoli met spek en pijnboompitten recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Flavia Vasco de Sousa
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
2/3 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Groenten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Snelle en smakelijke groentengerechten II Anne Wilson
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Broccoli met spek en pijnboompitten te bereiden
De broccoliroosjes kun je zo roerbakken of anders in de magnetron enkele seconden (naar smaak) zachter laten worden.
De olie in de wok verhitten en de reepjes spek ong. 2 minuutjes roerbakken. Dan de broccoli toevoegen en al roerbakkend gaar laten worden.
Haal van het vuur af, doe de broccoli over in een schaal en strooi de pijnboompitten en bieslook erover.
De olie in de wok verhitten en de reepjes spek ong. 2 minuutjes roerbakken. Dan de broccoli toevoegen en al roerbakkend gaar laten worden.
Haal van het vuur af, doe de broccoli over in een schaal en strooi de pijnboompitten en bieslook erover.