Recept
« Terug naar recepten
Brokkelkaas met peer en lavendel
PT45M
Brokkelkaas met peer en lavendel
Een heerlijk brokkelkaas met peer en lavendel recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bert Allers
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Maastricht kookt
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Brokkelkaas met peer en lavendel te bereiden
Schil en halveer de peren
Gaar ze in de wijn met de suiker, steranijs en lavendel in ca 10 min.
Dek ze af met wat vetvrij papier om verkleuring tegen te gaan.
Verwijder de peren.
Kook de wijn in tot een stroopje.
Serveer de peer en stroop met oude brokkelkaas.
Gaar ze in de wijn met de suiker, steranijs en lavendel in ca 10 min.
Dek ze af met wat vetvrij papier om verkleuring tegen te gaan.
Verwijder de peren.
Kook de wijn in tot een stroopje.
Serveer de peer en stroop met oude brokkelkaas.