Recept
« Terug naar recepten
Brood-panpizza
PT15M
Brood-panpizza
Een heerlijk brood-panpizza recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Liske Stienen
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Brood - Gerecht
- > Ontbijt & Lunch - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
11
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Onbekend
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Brood-panpizza te bereiden
Zet de pan op het vuur en doe er wat olie of boter in. Laat heet worden. Leg twee sneden brood met de rechte kant tegen elkaar in de pan. beleg met ham, kaas, schijfjes champignon, gesnipperde ui (of ringetjes) schijfjes tomaat en bestrooi met de italiaanse kruiden. Doe er wat ketchup naar smaak overheen. Leg er een deksel op, en bestrooi eventueel nog met (geraspte) kaas. Zorg dat de onderkant niet zwart wordt. als de kaas gesmolten is en de onderkant goudbruin, is je panpizza klaar!
Mijn kookverhaal (Liske Stienen)
Dit gerechtje is ideaal om te eten als je weinig zin hebt in een "gewone" boterham! In kleinere stukken gesneden ook lekker als borrelhapje 's avonds.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
een meisje van 12 jaar zegt:
AnnikaT zegt: