KookJij

Brood-panpizza

Een heerlijk brood-panpizza recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Brood - Gerecht
  2. > Ontbijt & Lunch - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Onbekend
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Brood-panpizza te bereiden

Zet de pan op het vuur en doe er wat olie of boter in. Laat heet worden. Leg twee sneden brood met de rechte kant tegen elkaar in de pan. beleg met ham, kaas, schijfjes champignon, gesnipperde ui (of ringetjes) schijfjes tomaat en bestrooi met de italiaanse kruiden. Doe er wat ketchup naar smaak overheen. Leg er een deksel op, en bestrooi eventueel nog met (geraspte) kaas. Zorg dat de onderkant niet zwart wordt. als de kaas gesmolten is en de onderkant goudbruin, is je panpizza klaar!

Mijn kookverhaal (Liske Stienen)

Dit gerechtje is ideaal om te eten als je weinig zin hebt in een "gewone" boterham! In kleinere stukken gesneden ook lekker als borrelhapje 's avonds.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

AnnikaT

AnnikaT zegt:
Heerlijk deze pizza, je kunt erop doen wat je wilt, altijd goed.
nourelhoudatje

nourelhoudatje zegt:
Echt lekker:p:D;)
davy

davy zegt:
Ik heb dit op school gemaakt en het was lekker geweldig recept.
hakjo

hakjo zegt:
Het was echt lekker!!:);):p:D:o
een meisje van 12 jaar

een meisje van 12 jaar zegt:
Net heb ik het even gemaakt, het is echt lekker! Alleen hoort het brood hard te zijn zoals zeg maar, de rand van een pizza? Ik heb als eerst brood gepakt, toen heb ik ketchup er op gesmeerd, kaas & ham en tomaten er op gezet en toen op de pan, toen de onderkant eenmaal lekker warm en hard was, draaide ik hem om en het kaas smolt. Lekker! ;)
Addie

Addie zegt:
Hoi Liske,
Lijkt me een lekker en snel klaar recept. Ga het zeker eens proberen.
Las dat je nog maar net lid bent geworden. Welkom in de rij. Hoop dat je net zo veel plezier beleefd aan de site als ik. Veel sukses.
Groetjes, Addie.
bametz-saffrie

bametz-saffrie zegt:
Doe dit wel vaker en omdat onze kleinkinderen allergisch zijn voor tomaten en varkensvlees,gebruik ik soja produkten en champignons. Gaat er altijd goed in!:D:p