KookJij

Broodje braadworst met moterd en uien

Een heerlijk broodje braadworst met moterd en uien recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 60 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Snacks - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: vereniging van keurslagers
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Broodje braadworst met moterd en uien te bereiden

1. Laat de Braadworsten 30 minuten van tevoren op kamertemperatuur komen.
2. Laat de plakjes deeg los van elkaar ontdooien.
3. Verhit de olie in een braadpan en bak de Braadworsten in ± 10 minuten op halfhoog vuur gaar. Laat ze afkoelen.
4. Verwarm de oven voor op 200°C.
5. Fruit de uien in de olie in ± 7 minuten goudgeel.
6. Rol de plakjes deeg wat uit op een met bloem bestoven werkvlak. Snijd de Braadworsten in de lengte in en verdeel de mosterd en de uien erover. Vouw een plakje deeg om iedere gevulde worst. Plak de randen vast met water. Bestrooi de broodjes met wat zeezout.
7. Bak ze in ± 15 minuten bruin en goed warm in de oven.

Lekker met groene salade.


Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst