Recept
« Terug naar recepten
Hartige taart met spinazie, feta en munt
PT45M
Hartige taart met spinazie, feta en munt
Klassieke combinatie van spinazie en feta maar deze keer uitgevoerd met
een frisse touch van verse munt. Eenvoudig maar heel erg lekker. Gewoon
een keertje proberen.
Recept van:
Wilmie Willemse
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Europese
Bron:
Eigen recept
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Hartige taart met spinazie, feta en munt te bereiden
- Doe het uitgerolde deeg in een beboterde quichevorm.
- Zet dit alvast in de oven op 180 graden om even voor te bakken.
- Fruit de ui en knoflook in de olie, voeg de spinazie toe en roerbak het geheel totdat de spinazie helemaal geslonken is.
- Laat dit goed uitlekken in een vergiet of druk het vocht er goed uit.
- Meng de eieren, crème fraiche en de feta door elkaar en voeg er peper en zout aan toe.
- Schep hier de uitgelekte spinazie doorheen.
- Haal de bodem weer uit de oven en doe het ei/feta/spinazie mengsel in de quichevorm en strooi er de harde geraspte kaas overheen.
- Zet dit nog 30 minuten in een oven op 180 graden.