Recept
« Terug naar recepten
Broodje falafel
PT15M
Broodje falafel
Een heerlijk broodje falafel recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Sofie Vermaut
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Brood - Gerecht
- > Makkelijk & snel - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
chickslovefood.com
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Broodje falafel te bereiden
Verwarm de oven voor op 190 graden.
Bak de falafel in een koekenpan in wat olijfolie mooi bruin.
Doe ondertussen de broden in de oven, zo’n vier minuutjes.
Besmeer de naans met tzatziki en beleg met falafel en de rauwkost.
Bak de falafel in een koekenpan in wat olijfolie mooi bruin.
Doe ondertussen de broden in de oven, zo’n vier minuutjes.
Besmeer de naans met tzatziki en beleg met falafel en de rauwkost.