Recept
« Terug naar recepten
Broodje met warme geitenkaas
PT20M
Broodje met warme geitenkaas
Een heerlijk broodje met warme geitenkaas recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Ontbijt & Lunch - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
xquis
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Broodje met warme geitenkaas te bereiden
Maak een lookvinaigrette: meng azijn, zout, peper, mosterd en het geperste teentje look. Voeg al roerend de olie toe.
Was de sla en verdeel de sla in kleinere stukken.
Snij de broodjes door en bestrijk elke helft met een weinig vinaigrette.
Snij de geitenkaas in plakjes. Leg een plakje geitenkaas op elk half broodje. Plaats in de oven onder de grill. Laat de geitenkaas gratineren.
Verdeel de sla over bordjes. Schep de olijfjes door de sla en overgiet met de overblijvende vinaigrette
Leg de warme broodjes naast de sla.
Was de sla en verdeel de sla in kleinere stukken.
Snij de broodjes door en bestrijk elke helft met een weinig vinaigrette.
Snij de geitenkaas in plakjes. Leg een plakje geitenkaas op elk half broodje. Plaats in de oven onder de grill. Laat de geitenkaas gratineren.
Verdeel de sla over bordjes. Schep de olijfjes door de sla en overgiet met de overblijvende vinaigrette
Leg de warme broodjes naast de sla.