Recept
« Terug naar recepten
Broodje snert
PT10M
Broodje snert
Een heerlijk broodje snert recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Ramon Beuk
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Broodje snert te bereiden
Snijd het roggebrood in drie reepjes. Maak ze net zo breed als de spek. Meng de erwten met de room en pureer het geheel met de staafmixer glad. Voeg de mayonaise toe en pureer het mengsel nogmaals.
Serveren:
Smeer een beetje erwtenmayonaise op elk broodje (1). Rol de plakjes spek op en leg op elk broodje een rolletje spek (2). En serveer (3).
Serveren:
Smeer een beetje erwtenmayonaise op elk broodje (1). Rol de plakjes spek op en leg op elk broodje een rolletje spek (2). En serveer (3).
noemi de knegt zegt: