KookJij

Broodje warme grillham

Een heerlijk broodje warme grillham recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 10 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Ontbijt & Lunch - Warm
  2. > Makkelijk & snel - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Broodje warme grillham te bereiden

-In een koekenpan het bakprodukt warm laten worden.
-De plakken ham doormidden snijden en al omscheppend goed heet laten worden (let wel op dat alle plakken los van elkaar zijn).
-Bestrooien met versgemalen peper.
-Broodjes opensnijden, beleggen met wat sla, de ham erop verdelen en de saus.

Mijn kookverhaal (monique ottenbros)

Je kan hier nog bijdoen wat je lekker vind; tomaat, komkommer etc. etc.
Wij persoonlijk eten dit altijd zelfs zonder sla, alleen het vlees, broodje en ketchup.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

apu

apu zegt:
Heb het eens even opgezocht gerard, ketchup is gezonder als mosterd qua vetgehalte, en je "klaagt" ;)dan over saus op een broodje, maar mosterd is toch ook echt saus hoor;);)
apu

apu zegt:
Inderdaad Gerard, ik ben het volledig met Anna eens! Als jij geen saus wilt dan laat je hem toch gewoon weg? Ieder mens heeft een eigen smaak, en niet iedereen deelt de jouwe:p Pas het recept gewoon aan aan je eigen smaak! Daarnaast zie ik niet hoe het broodje moet uitdrogen als je verse neemt.....:?
Anna

Anna zegt:
Sorry, Gerard, ik ben het niet helemaal met je eens. Hoe lekker kan een broodje warm vlees met pindasaus niet zijn? Ieder zijn smaak:p
Gerard van der Leeuw

Gerard van der Leeuw zegt:
Wat hebben mensen toch met saus? Op een broodje!!! Dit is een prima receptje, maar pas op dat het broodje niet uitdroogt, dan gewoon de ham erbij met een lik mosterd. Klaar: lekkerder, minder vet en geen onzin met rare sausjes. Klaar.