Dit is een variant op het het bekende broodje zuurkool met worst. Door het harde broodje en de rookworst in plaats van knakworst met een zacht broodje is het geheel wat steviger en de smaak wat sterker.
Eet smakelijk.
Recept
« Terug naar recepten
Broodje zuurkool met worst
PT20M
Broodje zuurkool met worst
Een heerlijk broodje zuurkool met worst recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
ineke witte
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Makkelijk & snel - Warm
- > Brood - Gerecht
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
8
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Broodje zuurkool met worst te bereiden
Broodjes warm maken of afbakken in de oven.
Rookworst bereiden zoals op de verpakking staat.
Zuurkool warm maken en goed uit laten lekken. Zorg wel dat hij goed warm blijft.
Broodjes open snijden, worst in plakken snijden.
Op het broodje leggen zuurkool worst en eventueel mosterd.
Rookworst bereiden zoals op de verpakking staat.
Zuurkool warm maken en goed uit laten lekken. Zorg wel dat hij goed warm blijft.
Broodjes open snijden, worst in plakken snijden.
Op het broodje leggen zuurkool worst en eventueel mosterd.
Mijn kookverhaal (ineke witte)
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
derbyke zegt:
ej.gotrah zegt:
ria zegt:
slaatje zegt:
marleen zegt:
Lekker voor een makkelijke dag!!!!;)
Luuk zegt: