Recept
« Terug naar recepten
Broodjes met kwartelei en munt
PT50M
Broodjes met kwartelei en munt
Een heerlijk broodjes met kwartelei en munt recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
50 min
Personen:
nvt personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Njam.tv
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Broodjes met kwartelei en munt te bereiden
Verwarm de melk, smelt hierin de boter en haal van het vuur. Klop 4 eieren los. Doe de bloem in een kom en meng de gist eronder. Doe de melk met boter, eieren, vanillesuiker en kristalsuiker er al roerend bij. Roer alles goed door tot een zacht deeg en kneed de muntblaadjes eronder. Dek af met plasticfolie en laat 30 minuten rijzen.
Verwarm de oven voor op 200°C. Verdeel het deeg in 16 stukken en druk er een kwarteleitje in. Klop het laatste ei los. Leg de broodjes op een ingevette bakplaat, bestrijk met het losgeklopte ei en bak 20 minuten in de oven.
Verwarm de oven voor op 200°C. Verdeel het deeg in 16 stukken en druk er een kwarteleitje in. Klop het laatste ei los. Leg de broodjes op een ingevette bakplaat, bestrijk met het losgeklopte ei en bak 20 minuten in de oven.
Anna zegt: