Recept
« Terug naar recepten
Broodpizza met Peppadew
PT30M
Broodpizza met Peppadew
Een heerlijk broodpizza met peppadew recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Cook &Co
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Brood - Bakken
- > Hoofdgerechten - Pizza's
Bevat per éénpersoons portie:
- kCal energie
- Gram eiwit
- Gram vet
- Gram koolhydraten
- Gram eiwit
- Gram vet
- Gram koolhydraten
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
http://www.cookandco.nl
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Broodpizza met Peppadew te bereiden
Verwarm de oven voor op 200°C.
Het brood overdwars halveren.
De tomatensaus op de twee broodhelften smeren en beleggen met tonijn, gehakte peppadew en feta beleggen.
Bak de foccacia-pizza's 10 tot 12 minuten in de oven totdat de kaas gaat smelten.
Garneer met de peppadew ringen.
Het brood overdwars halveren.
De tomatensaus op de twee broodhelften smeren en beleggen met tonijn, gehakte peppadew en feta beleggen.
Bak de foccacia-pizza's 10 tot 12 minuten in de oven totdat de kaas gaat smelten.
Garneer met de peppadew ringen.
Liske zegt: