Dit gerecht staat zó op tafel als je eens geen zin hebt om te koken , of lang
in de keuken te staan. Maak eventueel het gerecht compleet met een
salade voor wat meer groente.
Recept
« Terug naar recepten
Tortizza met feta en gehakt
PT30M
Tortizza met feta en gehakt
Deze tortilla... Pizza ? is snel gemaakt. Het is een combinatie van 2 namen
aldus tortizza. Snel klaar en leg er maar op wat je lekker vindt. Ik heb deze
tortizza een tijd geleden geleden gemaakt.
Recept van:
Lidy Berkx
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Culy .nl Eigen tekst
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Tortizza met feta en gehakt te bereiden
- Dit recept is simpel en perfect voor een doordeweekse dag: tortizza's met feta en gehakt.
- Verwarm je oven voor op 200 graden. Was en snijd ondertussen de tomaten in gelijke dunne plakken en pers een teentje knoflook uit.
- Verhit een pan met een scheutje olie en voeg de knoflook en het gehakt toe.
- Rul het gehakt in vijf à zes minuten bruin. Bestrijk elke tortilla met een eetlepel tomatensaus, twee à drie eetlepels gehakt en drie plakken tomaat.
- Verwarm de belegde tortilla wraps drie à vier minuten in het midden van de voorverwarmde oven.
- Verdeel de tortizza's over vier borden en verkruimel de feta erover. Garneer met rucola.
- Serveer met een gemengde salade of rauwkost voor wat meer groente.
Mijn kookverhaal (Lidy Berkx)
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Els Meeuwsen zegt:
Gr. Els
Lidy Berkx zegt: