Recept
« Terug naar recepten
Broodpudding met witte chocolade en frambozen
PT50M
Broodpudding met witte chocolade en frambozen
Een heerlijk broodpudding met witte chocolade en frambozen recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
50 min
Personen:
nvt personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
ilovebaking.be
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Broodpudding met witte chocolade en frambozen te bereiden
Klop de eieren met de suiker los in een grote ronde kom en voeg de melk toe.
Verscheur het brood en voeg aan het mengsel toe.
Meng alles goed en laat het brood het mengsel opslorpen.
Verwarm de oven voor tot 180°C
Snij de frambozen in blokjes en voeg samen met de chocolade toe aan het mengsel.
Smeer een cake vorm (30 cm)in met boter en giet het mengsel erin, tot ¾ gevuld is.
Bak in een oven van 180°C gedurende 30 à 40 minuten.Haal de broodpudding uit de vorm en snij er plakjes van.
Bestrooi met bloemsuiker.
Verscheur het brood en voeg aan het mengsel toe.
Meng alles goed en laat het brood het mengsel opslorpen.
Verwarm de oven voor tot 180°C
Snij de frambozen in blokjes en voeg samen met de chocolade toe aan het mengsel.
Smeer een cake vorm (30 cm)in met boter en giet het mengsel erin, tot ¾ gevuld is.
Bak in een oven van 180°C gedurende 30 à 40 minuten.Haal de broodpudding uit de vorm en snij er plakjes van.
Bestrooi met bloemsuiker.
alkien zegt: