KookJij

Broodpudding met witte chocolade en frambozen

Een heerlijk broodpudding met witte chocolade en frambozen recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 50 min
Personen: nvt personen
Categorieën:
  1. > Taarten, gebak & ijs - Gebak
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: ilovebaking.be
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Broodpudding met witte chocolade en frambozen te bereiden

Klop de eieren met de suiker los in een grote ronde kom en voeg de melk toe.
Verscheur het brood en voeg aan het mengsel toe.
Meng alles goed en laat het brood het mengsel opslorpen.
Verwarm de oven voor tot 180°C
Snij de frambozen in blokjes en voeg samen met de chocolade toe aan het mengsel.
Smeer een cake vorm (30 cm)in met boter en giet het mengsel erin, tot ¾ gevuld is.
Bak in een oven van 180°C gedurende 30 à 40 minuten.Haal de broodpudding uit de vorm en snij er plakjes van.
Bestrooi met bloemsuiker.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

alkien

alkien zegt:
Lijkt me lekker ga ik van de week zeker uitproberen :)