Recept
« Terug naar recepten
Broodsoep met tomaten
PT45M
Broodsoep met tomaten
Een heerlijk broodsoep met tomaten recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Lambert de Bruijn
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Soepen - met Groente
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
7
Herkomst:
Portugal
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Broodsoep met tomaten te bereiden
Ontvel de tomaten en snijd ze in stukjes.Schil en snipper de ui.Verhit de olie en doe er de tomaten en de ui in.Knijp de knoflook erboven uit en laat alles op een zacht vuur "smelten" tot het een pasta is geworden.Giet de bouillon erbij en breng het aan de kook.Pocheer de eieren in de soep gedurende 8 min.Snijd het brood in stukjes en leg deze in de soepterrine of in de soepborden.Leg de eieren erop.Bak het spek knapperig.Schep de soep op het brood met het ei en bestrooi deze op het laatst met de uigebakken spek.
Liske zegt: